Saturday, May 16, 2009

I can't quit you baby.


It was a MUST.Daca ea pleca Vineri,trebuia sa il vada din nou.Si daca nu facea tot posibilul si imposibilul sa-l revada,se dezamagea singura.Ca intotdeauna pana acum,reusi.Asa ca pe la 8:00 seara era in Militari,jucand carti cu Microb,iar la 12,deja pe drum.

Urca din nou scarile care si acum i se pareau prea putine pana la usa,care,in intuneric,scoase mici sunete si se deschise.Forma corpului se contura in bezna iar ea gasi in asta ceva fascinant.Cum intra,se ridica pe varfuri,il impinse inspre perete si il saruta apasat cu o fericire nebuna.El zambi.

Urcara scarile.Nu era nimeni acasa de data asta.Era perfect.Cu gandul la ceea ce avea sa urmeze si mult prea fericita,ea,se dezechilibra si,in loc sa nimereasca scarile,era sa intre in perete.Isi reveni si urca aruncandu'si geanta pe scaunul din camera.Il privi si il impinse in pat luandu'i fata in maini si sarutandu'l repede,puternic,respirand sacadat.

'Uite,fug de tine!'si imediat o lua pe scari fugind.Ea,razand,se grabi dupa el.
'Ha!te prind!'
'Nup!'

Dupa ce au inchis usa,ea il prinse de mana si urca scarile intorcandu'se sa'l mai sarute odata,si inca odata..era atat de dulcee..
Se tranti in fata geamului studiind luminitele din oras,apoi se intinse pe jos cu el in brate,dezechilibrand ghiveciul unei..plantute.
Mergand inapoi spre camera,el o apuca de mana si o lua in brate sarutand'o pe gat..cat putea sa il adore,sa il iubeasca..si toate noptile si zilele cu el sunt amazing,iar de data asta,a fost mai mult decat genial,de neuitat,stand in bratele lui si iubind enorm,era tot ce si'a dorit vreodata,el,o facea absolut fericita,iar ea,incerca sa'l faca la fel de fericit.Voia sa ramana acolo cu el,sa ii simta atingerea,debordand amandoi fericire si oferindu'i toata dragostea ei,ca intotdeauna,in fiecare secunda a fiecarei zi.Era toata numai a lui.Erau perfecti orice s'ar fi intamplat.L'a iubit si il va iubi mereu.

In timp ce il saruta,dimineata,se intreba daca ea il face fericit.Daca ii da macar un sfert din fericirea ce i'o da el..Dar nu il mai intreba si continua sa'l sarute simtindu'i corpul sexi cu mainile..

Da..Te iubesc si te ador forevermore.

0 comments: