Saturday, May 16, 2009

A perfect 13.


Trecuse deja o saptamana.Era nerabdatoare.Trebuia sa se intample cat mai repede,acum,dupa 2 luni jumate.Pleca.

Pe la 10 noaptea era speriata,putea sa nu ajunga unde isi dorea,dar,vazand fata amuzata a Antoniei,se mai linisti.Se indrepta spre bucatarie si sari geamul ajungand pe terasa scarilor.Lua pachetul de tigari si il dadu Antoniei,care imediat fuma.
Putin mai tarziu,usa scartai puternic,iar ea,iesind repede,isi croi drum pana la taxi,ca intotdeauna.Ajunse,plati si sari gardul fara sa mai cada,fiind mandra ca i'a facut in ciuda 'Gard meschin si negru!Haa!',apoi grabi pasul catre usa care era inchisa.Primul ei instinct era panica,dar disparu repede,pentru ca acum ar fi fost absurd.

Intotdeauna i sa parut tare dificil sa'l sune si niciodata nu si'a dat seama intr'adevar de ce.Il suna.Apoi se sprijini si se uita fix la sticla tabloului din fata primelor scari.Daca fizica era corecta,ea trebuia sa il vada inainte sa faca stanga sa coboare si ultimele scari,pentru ca s'ar fi oglindit in sticla.Si fizica s'a dovedit corecta din nou..

Deschise...cu mica glumita de a inchide usa din nou.Se astepta la asta si o amuza.Nu ii venea sa creada,ca se afla din nou acolo,cu el.Ii fusese atat de dor!

Era noaptea de 13..

Camerele erau goale,dar nici nu ii pasa.Il stranse in brate puternic,ridicandu'se pe varfuri,apoi au aprins niste lumanari.De fapt,le aprinsese el,caci ea era incapabila sa mai faca ceva de emotii.Ea era atat de silly cazand din pat si lovindu'se de toate lucrurile posibile,razand prea tare,primind raspuns un ''Shh dude ..really!''.Era atat de fericita..il lua in brate si il saruta,apoi din nou,si tot nu se satura..

El..era atat de adorabil.Ochii ii sclipeau de la lumina lumanarilor ce flicareau,iar umbrele i se asezau pe corp atat de frumos..era cel mai perfect om de pe Pamant si s'a jurat inca odata ca nu vrea pe nimeni altcineva inafara de el.Pentru ca el,prin cele mai simple vorbe sau gesturi,o facea sa se simta implinita,fericita,ca si cum nu ar fi existat alta fericire in lume decat fericirea ei de a fi cu el si de al iubi atat de mult.

Tremura si ii adora atingerea,buzele,vocea,soapta.Adora cum o strangea in brate si ii spunea 'Te iubesc',cum o mangaia si cum aratau corpurile lor,impreuna,perfecte,si capul lui sprijinit de pieptul ei..in zori..pleoapele inchise..si pielea lui fina..

Se gandi atunci ca toti oamenii care mereu incearca sa o influenteze si nu reusesc sunt niste prosti!El o iubea,chiar o iubea!Asa spunea..si nu o va dezamagi niciodata..Iar ea il iubea enorm.

Ii spuse sincer jucandu'se in parul lui 'Te ador',pentru ca asa era..dragostea ei.

0 comments: