Monday, October 20, 2008

Cantec de dragoste

Se uita pe geam,se plimba din camera in camera,da telefoane,mesaje.Toate in speranta ca cineva ii va lua gandu,si nu va mai fi constienta.Voia sa fie pierduta undeva intre,sa nu se trezeasca decat atunci cand suna.Cand o sa sune?Cand?

Soarele batea puternic in camera ei,o dimineata superba.Da,asa era.Asa si trebuia sa fie.Chiar asa si visase.Da,visase.

Inconstient de repede,desfacuse si mancase o ciocolata.Din aceea amara.Apoi daduse pe gat o cafea,uitandu-se la ceas insistent,parca sa il ia la bataie ca nu se miscau acele mai repede.Este o nedreptate!Trebuie sa se miste mai incet cand trebuie,si mai repede,la fel.Cand ai nevoie!Cand trebuie?
Tigarile erau de negasit.Dupa curatenia pe care o facuse,dezordonase totul.Tot,pentru o tigara,poate o va calma.Bricheta,tigara tinuta intre buzele-i rozalii,un click si flacara aparuse.Trase din tigara si aceasta se inrosi,scotand fum.Ce ii mai placea fumul.Fum nene,mult fum!In balcon,unde fuma,simtea adierea vantului,si era rece.Intra in casa infrigurata.Nu se intamplase nimic.Telefonul nu sunase,totul era in liniste.

Se gandi din nou ca nu mai suna.De ce nu suna?Si se ridica sa se uite pe geam.Nu ajunsese pana acolo.Da!Suna!Suna!si deschise.

Si fugi inainte.Si lua acum in brate tot ce ii era mai drag pe lume.Simtea ce na mai simtit de atat de mult timp!

Si soarele era de partea ei,si nusi mai dorea altceva in momentu ala.Nimic!Era atat de cald....atat de cald...Si siar fi irosit toata viatsa numai in momentu acela..Ar fi putut muri atunci,fericita...si iubind.


Apoi plans...de frica..

0 comments: